Leave Your Message

Manuia Poloketi Maea e Kaiqi--Gudaowan Park

2024-01-02 16:47:42
Ia Ianuari 12, 2021, Chongqing Bishan Gudaowan(o lona uiga o Ancient Road Bay) Park, lea e lua tausaga ma tau 270 miliona yuan, na tatalaina aloaia. Faatasi ai ma le autu o Chengdu Chongqing tu ma aga masani pou auala, o le paka toe gaosia le aganuu pou fale Saina tuai ma nofoaga talafaasolopito i le Bishan Road, Dongxiao auala ma Yuhe auala anamua i le talafaasolopito, ina ia loloto eliina le talaaga talafaasolopito o Chengdu Chongqing ma tofi le aganuu masani a Bashu.
Gudaowan Park (1)2jp
O le paka e vaevaeina i vaega eseese e tusa ai ma aganuu eseese ma meataalo malae taʻalo i vaega taʻitasi e faʻapitoa e atagia ai le aganuu.

Lua-pa'u eria

O le pa'u taua o se pa'u e fa'amalosia ai le agaga po'o le fa'atonuina o le taua. O le taʻutaʻua lauiloa a le militeri a Saina Sun Tzu na ia faʻaalia i lana ata o Taua: "o le paʻu auro, o mata ma taliga o tagata, ... Ina ia le mafai e le tagata totoa ona osofaʻia na o ia, ma e le mafai e le matamuli ona solomuli na o ia".
O le vaega pa'u fa'alua, fa'atotonugalemu i luga o se masini pa'u fa'alua tele, o lo'o tu'uina i le maualuga maualuga o le nofoaga.
O meafaigaluega uma ua faia i ni foliga pa'u lua fa'afeso'ota'i anamua, e le gata o lo'o i ai le galuega o mea fa'afiafia, ae o lo'o i ai fo'i le galuega fa'ata'ita'iga o le laufanua. O totonu o mea ta'alo e aofia ai le a'ea'e i luga ma le fa'alava, ta'aloga paso e tolu-dimensional, ta'i pa'u fa'alua, fa'ase'e fa'alava ma isi vaega ta'alo.
Gudaowan Park (2) tootooGudaowan Park (3)ej1
O le amataga o le sasau e mafai ona maua i tua i aso anamua i le faitau selau afe o tausaga ua mavae. I lena taimi, ina ia maua se tupe, sa tatau ona o a’e o tatou tuaa i luga o laau e tau ai fua o le vao pe tuli manu feai. I le aʻeaʻe ma le tamoʻe, e masani ona latou puʻeina vine malolosi, faʻafefe i luga o vine, aʻe i luga o laʻau poʻo faʻalava.
Gudaowan Park (4)ll1Paka o Gudaowan (5)t0t
I soo se taimi, e mafai ona fausia se olo vaavaaia. O lona aoga o le tatalaina lea o se vaaiga tumau i se vaega patino.

Laifeng Station Area

O alalaupapa u'amea i Saina anamua e masani ona aofia ai alalaupapa u'amea ma alalaupapa opeopea. O le fausiaina o le alalaupapa u'amea sa masani ona faʻaaogaina e ui atu ai i le "graen natura" o vaitafe loloto ma vaitafe. I le taimi lava e tasi, na faʻaaogaina foi mo le puipuiga a le militeri e poloka ai le vaitafe o Yangtze.
Gudaowan Park (6)14g
I aso anamua, o le apefai o se ituaiga o meafaigaluega tau, lea e faʻaaogaina e aʻe ai i luga o le pa o le aai ma osofaʻia le aai. E iai ona uili i lalo ma e mafai ona taʻavale. O le mea lea, ua taʻua foi "taavale apefaʻi".
O le taavale siege o se auupega faʻasao anamua, e taʻua foi o le taʻavale faanatinati. E faʻalagolago i le saoasaoa ma le malosi o le samala siege e talepe ai le faitotoʻa o le aai pe faʻaumatia le pa o le aai.
Paka o Gudaowan (7)x69Paka o Gudaowan (8)um3
Stockade o se pa mo le puipuiga. E masani lava o se faʻalavelave e masani ona faʻaaogaina i le militeli. E mafai foi ona faaaoga e faamatala ai se nuu.
Gudaowan Park (9)uh2
O le mamanu o lenei vaega e masani lava ona faʻavae i luga o mea faʻaoga masani a fale faʻatoʻaga anamua, lea e tuʻufaʻatasia uiga o tu ma aga masani ma mea taʻavale, faʻatasi ai ma sitaili tulaga ese ma aʻoaʻoga i le fiafia.

Ole vaita'ele oneone

Seesaw ma swing o meaa'oga ta'alo paka ta'uta'ua. Ina ia fa'amalieina mana'oga mo le to'atele o tamaiti, ua fa'aputuina fo'i e le vaita'ele oneone. O foliga o le sitaili tuai o laupapa ma foliga o mea faigaluega anamua, e pei e mamao ese mai le pisapisao o le aai ma tuufaatasia i le olaga o le natura.
Gudaowan Park (10)jy4Paka o Gudaowan (11)5c4Gudaowan Park (12)9rw

Vaega o fana vai

O le tamaitiiti o se fusi felanulanuaʻi. E tele lanu i le fusipaʻu tuputupu aʻe, e pei o le fiafia, talie ma le faʻanoanoa, ae o le vai o se malae taʻalo taua, aemaise lava taʻaloga vai.
I le vevela o le tau mafanafana, fa'afefea se taua polo vai?

Taua Vai

O le fa'aaogaina o tulaga lelei fa'ale-natura, ua fa'atūina ai se vaega o fana vai, lea e fa'aoga ai fana vai e fa'atulaga ai ta'aloga vai mo osofa'iga. O le tele o fana vai o loʻo tuʻuina i totonu o le pa o le vaʻa oloa ma auvai i itu uma e lua, ina ia mafai ai ona e tafana saoloto le tasi i le isi. O nisi pusa oa, paelo opeopea ma pusa opeopea o loo faatutu foi i totonu o le vaitafe. E mafai fo'i ona fa'aaogaina e fai ma mata o povi e tauva ai ma fana.
Paka o Gudaowan (13)y8jGudaowan Park (14)df5

Eria o Dingjia'ao

O le manatu mamanu e sau mai le auala anamua. E tatau ona i ai fefaʻatauaiga i luga o le auala, lea e le mavavaeeseina mai tupe, ma o nei meafaigaluega e faʻaaogaina ai le tele o tupe masani i aso anamua. O tupe a Saina e umi lona talafaasolopito ma le tele o ituaiga, e fausia ai se aganuu tulaga ese.
O Kaiyuan Tongbao o le tupe autu a le Tang Dynasty mo le 300 tausaga e le gata i lea, sa i ai Qianfeng chongbao, Qianyuan chongbao, Dali Yuanbao, Jianzhong Tongbao, Xiantong Xuanbao, Shuntian Yuanbao ma Deyi Yuanbao na lafo e Shi Siming.
Gudaowan Park (15)xdp
Ina ia fa'atuputeleina le taua o mea ta'alo a tamaiti i le malae ta'alo, o lo'o iai ni upega fe'a'ei i totonu o le mamanu, e mafai ona ta'oto i lalo ma fiafia i le ta'ele o le la ma le paleni fa'amalositino. O lo'o iai isi mea fa'afiafia laiti i lalo ifo o le upega a'e, e pei o le fa'aputuga tautau, sasau o le masina ma le polo ta'amilo. E taulaʻi i le tuʻufaʻatasia o le auala saʻo ma le saoasaoa, lea e matua luʻitau ma manaia mo tamaiti e taʻalo.
O Chengdu Chongqing auala anamua ma Qinba auala anamua o loʻo i ai se talaʻaga umi ma tu ma aganuu felanulanuaʻi. Su'e le tala'aga o le auala tuai o le meleniuma ua tumu i le pefu, faamatala tala o le auala anamua e tolu i le isi itu o Bishan, ma lagona lagona faaletagata i le meleniuma.
Kaiqi Play e faʻalagolago i le faʻalagolago i le natura, tuʻufaʻatasia i le natura ma mauga ma vaitafe, ma fatuina ma le fatufatuaʻi se faga auala anamua ma vai matagofie ma faʻavae, faʻatosina talafaasolopito ma aganuu.