Leave Your Message

Pingyang Beilei Kindergarten | He wahi huna o kahi pāʻani hohonu i ke ʻano

2024-03-22 13:44:36

MAHELE1. huakaʻi Interstellar

Hoʻopuka ka hakahaka o ka wahi i nā mea o ka honua lewa, a aia i loko o ia wahi nā mea pāʻani like ʻole e like me nā alahaka honua, nā mea kolo, nā mea pāʻani one, a me nā mea pāʻani i loko. Hiki i nā hale hana waiwai a ʻokoʻa ke hoʻokō i nā pono hana like ʻole o nā keiki e like me ka wili, piʻi, holo, a me ka lele. E hana i wahi ʻike ulu no nā keiki e hoʻomaha, pāʻani, aʻo, a hana i nā hana.
640xlx

MAHELE2. Alanui olaola
E hana i kahi honua o nā keiki a hoʻonaʻauao i nā keiki o ka honua. Hāʻawi i nā keiki i kahi kahua pāʻani ʻulaʻula o ka wā kamaliʻi, pili i ka manaʻo hoʻonaʻauao STEAM, a hoʻoulu i nā kamaʻāina ʻōpio honua me nā hiʻohiʻona ʻelima o ka puʻuwai Pākē, ka hana hou, ka nānā honua, ke kino ikaika a me ka ʻuhane nani.

6401a0w

MAHELE3. Ke kaua pūʻali koa
Kaiqi Group pili i ka manaʻo o "ka leʻaleʻa keiki, ka naʻauao o nā keiki, ke ola kino o nā keiki, a me ka hauʻoli o nā keiki", e hui pū ana i nā lako piʻi hauʻoli, nā modula drill, a me nā mea ʻē aʻe. e pili ana i ka ulu naʻauao a me ka hoʻoulu ʻana i ke ʻano koa. Maʻaneʻi, hiki iāʻoe ke peʻe aʻimi me kou mau hoaaloha, hele i luna a me lalo, eʻimi aʻimi i nā waiwai, a loaʻa kahi kumu huna nou e makaikai i ka nani o ka honua.
6402ygd