Leave Your Message

Kōkua ʻo Kaiqi i ka hoʻomohala ʻana o nā kamaliʻi ma ke ʻano holoʻokoʻa a hoʻoulu i ka makemake o nā keiki e pili ana i ka honua.

2021-09-10 00:00:00
Ua manaʻo ʻo Piaget, kahi psychologist Swiss, ʻo ka pāʻani ke ʻano o ka noʻonoʻo ʻana, a ʻo ka mea nui ʻo ka assimilation ma mua o ka hoʻololi ʻana.
I ka wā o ka pāʻani, ʻike hohonu nā keiki i ka ʻike a me ka honua, i mea e hoʻoikaika ai i ko lākou noʻonoʻo makua, hoʻonui i ka naʻau a me ka hoʻonui kino.
Kōkua ʻo Kaiqi i ka hoʻomohala ʻana o nā keiki kula kamaliʻi ma ke ʻano holoʻokoʻa a hoʻoulu i ka ʻike o nā keiki e pili ana i ka honua
Ua manaʻo ʻo Piaget, kahi psychologist Swiss, ʻo ka pāʻani ke ʻano o ka noʻonoʻo ʻana, a ʻo ka mea nui ʻo ka assimilation ma mua o ka hoʻololi ʻana.
I ka wā o ka pāʻani, ʻike hohonu nā keiki i ka ʻike a me ka honua, i mea e hoʻoikaika ai i ko lākou noʻonoʻo makua, hoʻonui i ka naʻau a me ka hoʻonui kino.
kahua pāʻani kindergarten (1)g1x
No nā kamaliʻi, ʻo ke kaiapuni koe wale nō ka home he lewa ākea ʻē aʻe. Hāʻawi ka hui Kaiqi i ke kula kamaliʻi i ka lewa ʻoluʻolu a mehana hoʻi e like me ka home ma o ke ʻano o nā ʻano hana hoʻohiwahiwa hoihoi, olaola a olaola.
I ka noho ʻana a aʻo ʻana o nā keiki i kēlā ʻano kaiapuni, hiki iā lākou ke ʻoliʻoli maoli i ke kaiapuni a hoʻomaha.
kahua pāʻani kindergarten (2)92g
Hoʻolilo ʻo Kaiqi i ke kula kindergarten i wahi ʻoi aku ka maikaʻi no ka leʻaleʻa o nā keiki, nā haʻuki, ka ʻike, ka launa pū ʻana a me ke kamaʻilio ʻana ma o ka hoʻolālā a me ka hoʻolālā nani a nani hoʻi, i mea e paipai ai i ka ulu olakino o nā keiki.
Hoʻopili maikaʻi ʻia ka wahi leʻaleʻa me ke kaiapuni o waho. ʻO nā laina maʻalahi, nā kala lāʻau kumu a me nā ʻano mea pāʻani like ʻole e hōʻike i ka mālama ʻana i ka ulu ʻana o nā keiki ma nā wahi āpau.
kahua pāʻani kindergarten (3)8g6
Hāʻawi ʻo Kaiqi i nā keiki i kahi leʻaleʻa leʻaleʻa ʻoi aku ka maikaʻi a hoʻoulu i ka ʻimi hoihoi ʻana o nā keiki i ka honua ma o ka ʻōlelo hoʻolālā o ka hoʻohui kūlohelohe a me ke kūkulu ʻana.
ʻO nā ʻano like ʻole o ka hoʻohālike hoʻohālike hoʻoheheʻe hoʻohuihui e hoʻokomo i ka hoihoi o nā keiki i ke ākea, e hoʻoulu i ka makemake o nā keiki i nā haʻuki, hoʻoikaika kino a me ka ʻuhane o ka ʻaʻa e lawe i nā pilikia.
kahua pāʻani kindergarten (4)zh9
ʻAʻole lilo ka wai a me ke one i mea pāʻani kahiko i nā maka o nā keiki. ʻAʻole lākou e hālāwai wale i ka manawa koʻikoʻi o nā keiki o ka pāʻani ʻana i ke one a me ka lewa, akā e hoʻonui pū i ka hoʻohana ʻana i ka lewa.
kahua pāʻani kindergarten (5)j75kahua pāʻani kindergarten (6)vk1
kahua pāʻani kindergarten (7)m77
Ma ka hana ʻana i wahi hoʻonaʻauao maʻalahi a kūlohelohe, hiki i nā keiki ke ʻike a noʻonoʻo ma waena o ka neʻe ʻana a me ka noho mālie, a ʻike a ʻimi i waena o ka mālie a me ka hauʻoli.
Loaʻa pinepine ka nani o ka hoʻonaʻauao me ka ʻike ʻole a me nā nuances. Hana ʻo Kaiqi i ke kaiapuni leʻaleʻa i mea hana no ka hoʻonaʻauao kamaliʻi a lawe mai i nā wela like ʻole i ka wā kamaliʻi.
kahua pāʻani kindergarten (8)7ir
Pīhoihoi nā keiki i ka honua. ʻO ko Kaiqi manaʻo maoli e hōʻike i nā keiki i kahi ʻoluʻolu a me ka launa ʻana ma o ka ʻōlelo hoʻolālā, e ulu aʻe nā keiki me ke olakino a hauʻoli, a mālama i ke ʻano o nā keiki a me ka wā kamaliʻi.