Leave Your Message

ʻO ka launa ʻana i nā keiki he aloha ia i ka wā e hiki mai ana

2022-01-03 17:47:30
Aloha na keiki (1)f3l
ʻO nā keiki ka pua nani
Makemake mākou e aʻo hauʻoli lākou a ulu hauʻoli
ʻO ka launa pū ʻana me nā keiki he aloha ia i ka wā e hiki mai ana
ʻO ke aloha o nā keiki e pili ana i ka hoʻolako ʻana i nā kūlana kūpono, ka ʻāina a me nā lawelawe no ka ulu ʻana a me ka ulu ʻana o nā keiki, a me ka pale pono o nā pono o nā keiki i ke ola, hoʻomohala, pale a me ke komo ʻana.
ʻO 2021 ka makahiki mua i kākau ʻia ai ke kūkulu ʻana i nā kūlanakauhale aloha keiki i loko o ka hoʻolālā hoʻomohala aupuni, a ʻo 2022 ka makahiki o ka hoʻolaha ʻana i nā kūlanakauhale aloha keiki.
Hoʻomaʻamaʻa aloha keiki
Ua hoʻomaka me "ke kūlanakauhale aloha keiki"
ʻO ke kūlanakauhale aloha o nā keiki e hoʻokau i nā keiki i ke kikowaena o ka pahuhopu, mālama i ka ulu ʻana o nā keiki, e hoʻomaka mai ka manaʻo o nā keiki, e lawe i nā pono o nā keiki i alakaʻi, a lawe i ka ulu maikaʻi o nā keiki i pahuhopu.
Ma Malaki 11, 2021, ua koho ʻia ka ʻaha ʻehā o ka 13th National People's Congress i ka ʻōlelo hoʻoholo ma ka 14th ʻelima makahiki hoʻolālā no ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻokele waiwai a me ka pilikanaka o ka Repubalika o Kina a me ka hoʻolālā o nā pahuhopu lōʻihi no 2035, a ua kākau ʻia ke kūkulu ʻia ʻana o nā Cities Friendly Cities i ka papahana hoʻomohala aupuni.
Aloha na Keiki (2)uaw
Ma ʻOkakopa 15, 2021, 23 mau keʻena e komo pū ana me ka National Development and Reform Commission a me ke Kuhina o ka hale a me ke kūkulu ʻana i ke kūlanakauhale kūloko i hoʻopuka pū i ke alakaʻi i ka hoʻolaha ʻana i ke kūkulu ʻana i nā kūlanakauhale aloha keiki. Hoʻolālā ʻia e hoʻokō i nā papahana hoʻokele 100 no ke kūkulu ʻana i nā kūlanakauhale aloha keiki a puni ka ʻāina.
Aloha nā keiki (3)2fs
Hoʻomaʻamaʻa aloha keiki
ʻAʻole wale ka hana ʻana o "ke kūlanakauhale aloha keiki"
Loaʻa i ke aloha keiki nā hiʻohiʻona o ka omni-directional a me ka systematization, e pili ana i nā kuleana o nā keiki, nā lawelawe o nā keiki, nā huahana keiki, nā wahi keiki a me nā kulekele o nā keiki.
Ma waho aʻe o nā "ʻoihana paʻakikī" - ma ke ʻano o ke kūkulu ʻana i ke kaona a me nā hale aupuni, e hoʻonui i nā wahi hana o nā keiki a me nā wahi leʻaleʻa, pono e loaʻa nā "lawelawe palupalu" - ma ke ʻano o ka hoʻonaʻauao, mālama olakino, moʻomeheu a me nā haʻuki, hoʻomaikaʻi i ka lawelawe. maikaʻi a mālama pono i nā keiki.
Hoalohaloha na keiki (4)ws4
No ka laʻana, hoʻemi pono i ke kaumaha o ka hoʻonaʻauao o nā haumāna a hāʻawi i nā keiki i manawa hou e komo i nā pāʻani offline, hoʻoikaika kino, hana hana, ʻike ʻepekema a me ka ʻenehana a me nā hana ʻē aʻe.
No nā mākua, i mea e ulu ai kā lākou mau keiki i kahi noho palekana, olakino a hauʻoli, pono lākou e mālama i ka ʻohana, ke kula, ke kaiāulu, a pēlā aku.
Hoʻomaʻamaʻa aloha keiki
Pono ke komo ʻana o ka ʻohana, ke kula a me ke kaiāulu
Pono ka hoʻomaʻamaʻa aloha keiki i ka hoʻoikaika ʻana o nā ʻohana, nā kula, nā kaiāulu a me ke kaiāulu holoʻokoʻa e hoʻolako i kahi ʻano kūpono no ke ola ʻana a me ka ulu ʻana o nā keiki, e hoʻoneʻe i nā pilikia like ʻole i ka ulu ʻana o nā keiki, a hoʻokumu i kahi kaiaola hoʻonaʻauao aloha a me ka ulu ʻana o nā keiki, i mea e paipai maoli i ka ulu hauʻoli o nā keiki.
Pono nā ʻohana, nā kula a me ke kaiāulu e mahalo i ke kānāwai o ka ulu kino a me ka noʻonoʻo o nā keiki, e hoʻolohe i ka leo o nā keiki, a e hoʻoikaika e hana i kahi kumu hoʻonaʻauao hui kula home kūpono i ke ola a me ka ulu ʻana o nā keiki. Pono kēlā me kēia ʻohana, kula a me nā kaiāulu e lawe i ka "aloha keiki" i alakaʻi a haʻaheo.
Pono e hoʻokumu ʻia ke kumu o ka pilina keiki ma luna o nā kūlana aupuni o Kina, e hōʻuluʻulu i nā ikaika āpau o ka pilina keiki, e noiʻi i ke kūlana o kēia manawa a me nā pono, e hoʻopuka i nā manaʻo a me nā kūlana, e hiki i ka ʻaelike a me ka hoʻolālā hana, a hoʻomaka i nā hihia kūpono a me nā benchmarks.
ʻO nā keiki ke ola o ke kūkulu ʻana i ke kūlanakauhale e hiki mai ana. ʻO Kaiqi, mai ka manaʻo o nā keiki, hoʻokumu i kahi keʻena hana o nā keiki, hoʻāla i ka ola hou o ke kūlanakauhale, a hoʻolilo i ka pilina ma waena o ka lewa a me ka noho kanaka i ʻoi aku ka ʻoluʻolu a me ke aloha.