Leave Your Message

Naturuddannelse - Fremtiden for børns aktivitetsrum

17-09-2021 15:45:09
Naturuddannelse - Fremtiden for børns aktivitetsrum
Apropos designet af børns aktivitetsrum
Det første, der kommer til at tænke på, kan være farverigt
Naturuddannelse (1)d0m
Menneskeskabt spiloplevelse er trods alt meget forskellig fra naturen. Solopgang og solnedgang, vinter og sommer, vind, frost, regn og sne, blomster, fugle, insekter og fisk. Der er ikke noget bedre end at være tæt på naturen, for der er så mange interessante og utrolige.

Hvorfor kan græsset "rulle"?

Naturundervisning (2)8ds

Hvorfor kan græs "danse"?

Naturuddannelse (3)ohxNaturundervisning (4)jf1

Hvorfor er bier så smarte "arkitekter"?

Naturundervisning (5)vkk

Kan også brygge Xiong Ers yndlingshonning?

Naturuddannelse (6)hrp
Naturundervisning guider børn til at åbne de fem sanser for at observere, opleve, tænke, analysere og skabe i et virkeligt miljø. Understreger, at læring i et virkeligt miljø kun kræver afslapning og investering. Naturen i sig selv er en mystisk og interessant verden.
Naturuddannelse (7)ese
Der er et væld af information, der venter på, at børn kan opdage, udforske og åbne naturundervisning med nysgerrighed, og mere og mere opmærksomhed bliver viet.
Naturundervisning (8)xjn
Børn leger en labyrint, et potteplanteskur, og et træhul i naturen kan bringe uendelig sjov.
Naturuddannelse (9)q56
Børn studerer fra naturens side, hvordan man konverterer vindenergi, solenergi og vands gravitationelle potentielle energi til energi til brug for mennesker og udvikler miljøbevidsthed siden barndommen.
Naturuddannelse (10)wpt
En lang snoet plankevej pendler gennem hele området, og luftstien går igennem, hvilket øger interaktiviteten
Naturundervisning (11)5wi
Børnene er fordybet i et helt andet økologisk miljø. Der er en asfalteret grund, og det store græsareal er her for at observere planters og dyrs levemiljø for at forstå værdien af ​​økosystemet.
Naturuddannelse (12)1bg
Designerens ultimative mål er at forbinde børn med naturen og forbedre deres syn på videnskab og natur. Børnenes Naturpark guider børn til at lære om natur, geografi og videnskab på en række fornuftige og interessante måder og har en positiv rolle i at fremme børns interessedyrkning og vækst.