Leave Your Message

Pas på de blødeste grupper | Fra idé til handling fremmer kaiqi aktivt opførelsen af ​​børnevenlige byer

2024-03-28

Med udgangspunkt i de fem dimensioner af børnevenlige socialpolitikker, offentlige tjenester, rettighedsbeskyttelse, vækstrum og udviklingsmiljø, samler casesamlingen Shanghais innovative praksis og resultater inden for børnevenligt bybyggeri i det forløbne år og danner grundlag for fortsat og dybtgående udvikling. Byggeriet af børnevenlige byer giver værdifuld erfaring og inspiration.


Opbygning af et børnevenligt koncept er en vigtig foranstaltning for Shanghai-uddannelse for at implementere konceptet "folkets by". Gennem byggeri kan det børnevenlige koncept integreres i skolens overordnede udvikling, hvilket gør hvert hjørne og hvert led af skolen mere venligt. Kaiqi har altid holdt sig til gavnlig udforskning, innovative ideer og pragmatiske tiltag, dybt integreret børnevenlige koncepter med designet af strømløse forlystelsesudstyr, innovativt rumlayout og opbygning af et servicemærke.640213.webp


Kaiqi Group stræber efter at skabe et børnevenligt miljø, der kombinerer bydesign, placemaking og pædagogik. I dette system fungerer det kraftløse forlystelsesudstyr skabt af Cage som en fremtrædende bærer og kan tage hensyn til både "leg" og "læring", give børn flere muligheder for at lære og udforske, for at fremme børns alsidige udvikling på et højere niveau.

6401234.webp

Begrebet Legepladsudstyr

Den 30. december 2011 udstedte den generelle administration for kvalitetsovervågning, inspektion og karantæne i Folkerepublikken Kina og Kinas nationale standardiseringsadministration i fællesskab den nationale standard GB / t27689 2011 legepladsudstyr til børn, som officielt er blevet implementeret siden 1. juni 2012 .
Siden da har Kina afsluttet historien om ingen nationale standarder for legepladsudstyr og officielt bestemt navnet og definitionen af ​​legepladsudstyr på nationalt plan for første gang.
Legepladsudstyret betyder, at børn i alderen 3-14 år kan lege uden strøm ved hjælp af elektrisk, hydraulisk eller pneumatisk anordning, de er sammensat af funktionelle dele som klatre, rutsjebane, kravletunnel, stiger og gynge og fastgørelsesanordninger.
Legepladsudstyr i Kina (1)k7y